tiistai 22. huhtikuuta 2014

Facebookin opeissa

Tänään koulin tomaatin taimet. Viime viikkoina facessa pyörinyt kiertohaaste- arkihaaste.No tätini ilmoitti arkihaaste kuvassansa koulivansa tänään tomaatin taimet! whaaat!!!!!! taimet oli paljon pienempiä kuin minun. Pitäisikö minunkin sitten?En vielä viime viikolla kuitenkaan jaksanut tarttua tuumasta toimeen, vaan se sai jäädä seuraavalle viikolle.Tänään sitten siivouksen päätettyäni päätin että nyt tai ei koskaan. Kyllä, siivosin sitten uudestaan.
En tiedä olisiko tuo mun tekniikka kaivaa kahvilusikalla  taimet kipoista pois ihan varmasti kokeneemman viljelijän, kuten tätini tyyliä, mutta huomasin sen jo orvokkien kanssa toimivaksi, kun muuten ne ei sieltä tunnu ehjänä tulevan ulos. Jos jollakin on tähän joku oikeakin kikka kolmonen niin sen voisi toki jakaa.
Kierrätykseen menevistä maitopurkeista taioin nyt sitten purkit tomaateilla.Kierrätystä! Käytin taimi- ja kaktusmultaa istutukseen edelleen, siihen asti mihin se riitti.Muutamaan jouduin laittamaan Biolanin mustaa multaa ja pihalta hain vielä hiekkaa sekaan,kun facebookin hyötykasvien palstalla joku neuvoi näin tekemään,koska mustamulta on liian ravinteikasta hennoille taimille. Ja joku vielä valittaa, että facebook on ihan turha,pyh!
Nyt ei auta kuin jännittää kestikö taimet siirron.Peukutusta :)

Koulitut tomaatin taimet uusissa majoissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti