keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kasvihuoneen kuulumiset

Ihana päivä takana! Harvoin osaa olla iloinen ihan tavallisista päivistä,mutta tänään kaikki on vain tuntunut soljuvan omalla painollaan. Mies kävi keittämässä mulle kahvit ja  kaveri lapsineen tuli heti aamusta meille leikkimään ja tällöin tahtoo olla ainoa hetki että maltan vain olla Nyt illalla käytin lapsia uimassa ja voi sitä riemun määrää!Uiminen teki tehtävät nyt täällä on hiljainen (siivottu) talo, vain minulle! :)
En tiedä voisiko tästä päivästä tulkita että mun "tärkeät" tämän kesän to do-listalla alkaa olla vain yliviivattuja asioita,että pystyy nauttimaan ihan normaalista elämästä ilman tunnetta että tänä yönä sitten valvotaan ja pitkään sahaamassa,hiomassa,kaivamassa tai suunnittelemassa.




Kävin joutessani näpräämässsä kuvia kasvi huoneesta, siis siitä miksi tämä blogi on perustettu. Niin kasvihuone on valmis. ikävä kyllä väli kuvia siitä ei tullut mutta pällimmäisenä neuvona väittäisin että sahatkaan suoraa ja tehkää pohjatyöt hyvin ja ostakaa vatupassi! Valkoinen maali tekee onneksi ihmeitä ja tuokin kasvihuone on siedettävä ja ennen kaikkea ajaa asiansa! :) Etualalla kasvaa leikkokukkia, Niitä on sitten mukava viedä ystäville viemiseksi :) Kärhön ostin Bauhaussista kesän alussa,kaunis kukka siinä ainakin on!Tosin on 1-3 alueen kasveja joten saapa nähdä miten sen käy.Ilmastonmuutos vähän, ehkä muokannut alueita.

 
Kurkun kukka
Kurkuilla on asunto bulevardilla :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti