keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Mollukoita

                                         

 Ihan tuntuu, että tämän pesän rakentelija on vähän ailahtelevainen. Kesän aikana olen bongannut ainakin kymmenen pesän alkua, jotka on onneksi humiseet tyhjyyttään. Ehkä jääneet uuden projektin myötä taka-alalle kun rouva on löytänyt paremman tonttipaikan.Mielikuvitusta nämä kuokkavieraat ovat kyllä käyttäneet leikkimökin terassilta olen yhden pesän alun tuhonnut, tuulettumassa olleen maton alta (pitkä tuuletus :)) ), varaston joka reunalla,ulkona ja sisällä.. Tämä on nyt kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa saatu nakuteltua paikalleen ja siinä samassa luovutin varaston valtiuuden tämän pesän omistajalle. 



  

Toinen mollukka olikin sitten vähän odotetumpi ja toivotumpi, tomaatteihin oli ilmestynyt raakileita, lähipäivinä taitaa olla alaoksien perkkaus että mahtuu aurinko paistamaan.Sadon suuruudesta en osaa sanoa mutta toivoisin, että elokuussaa ei tomaatteja tarvitse hakea kassan kautta. Kurkkuja tulee paljon ja on niitä jo syötykkin,täytyy alkaa katsomaan ehkä jonkilaista suolakurkkuohjetta :)





Käsityö kärpänen puraisi pienesti ja sain aikaseksi pari koria,en vain osaa päättää tykkäänkö enemmän kangasvuoresta virkkauksen sisällä vai ulkona...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti