torstai 14. elokuuta 2014

Säntäilyä ja säilöntää





Kurkku on kyllä yllättänyt sadollaan ihan sata nolla!lähes päivittäin olen käynyt hakemassa kurkun salattiin,koska edelleen kuvittelen, että jos vain muistan syödä salaattia niin laihdun vaikka muu ruokavalio välillä lipsuukin. No toistaiseksi on toiminut,odotan insipiraatiota tai ainakin kuntoilukärpästä. 

Nyt oli kerennyt kasvaa muutama isompi kurkku kassiin,joten minäpä teen suolakurkkuja! Ehei! ei se niin yksinkertaista olekkaan. Netissä oli vajaa miljoona ohjetta mistä pitäisi löytäää suolakurkun ohje ja silti tutkin jokakerta mastekurkun ohjetta. 

Tietäähän sen, että kun on lasten kanssa kotona niin siellä netissä ei notkuta tunti tolkulla ohjeita etsimässä. Meillä aikaa on noin minuutti ennen kuin nuorimmainenkin kerkeää paikalle. Nappasin sitten kauppalistaan ehdolle piparjuurta, sinapin siementä ja tilliä ja maustepippuria ja valkopippuria. Kerho-reppu ostoksia aikamme tehdessä huomasin, että maustehylly on saavutettu liian myöhään. Tytär kirmaa ympäri cittaria (luonnollisesti ilman kenkiä), kiipeää autokärryn katolla ja vajaan vuoden ikäinen pikkuveli harjoittelee samaa perässä. Tietenkin meillä on kaupan ainoat rikkinäisillä turvavöillä varustetut kärryt. Piparjuuri jäi kauppaan ja sinapinsiemenet korvasin  kurkunsäilöntäaineella jossa ne oli mukana. Kiire on hyvä syy lisäainelle?


 

Tomaatin tilanne on nyt tämä,hyvää kannattaa odottaa.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti